Flow, Amsterdam

Omschrijving

Object:
Het prestigieuze object Flow wordt gebouwd aan de Houthavens in Amsterdam. Een innovatief project met elementen van een schip, volledig toegespitst op comfort, de combinatie van werken en ontspanning.

Het gebouw wordt voorzien van alle gemakken en hightech ontwikkelingen van deze tijd. Op de bovenste verdieping bevindt zich een groot dakterras. De lobby is voorzien van een relax ruimte, een keuken waar gast chef-koks koken en waar je terecht kunt voor een entertainment ervaring. Ook zijn er op de verschillende verdiepingen buitenruimtes aanwezig. Verder biedt de situering van het gebouw ook de mogelijkheid om met een boot te arriveren.

Locatie:
Flow wordt gerealiseerd aan de Moermanskkade, in de Amsterdamse Houthavens, het noordelijk deel van de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West.
In de buurt bevinden zich cafés, hotels, een bioscoop en een park. Het centrum van Amsterdam en het centraal station zijn snel te bereiken. De snelweg Ring A10 is op ongeveer 10 minuten rij afstand.

Openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is Flow goed te bereiken. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en het centraal station, met diverse bus- en tramlijnen, veerdiensten en treinverbindingen, is op ongeveer 15 minuten fietsafstand.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de begane grond van het gebouw. Het gebouw beschikt over 40 parkeerplaatsen. Voor meer informatie zie ook: www.flow-houthavens.nl